Θα επισκεφθούν Δημοτικό Σχολείο στην Αγυιά και το Νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα
Αύριο 5 Απριλίου 2011, ώρα 19:30, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης πραγματοποιείται εκδήλωση – συζήτηση που οργανώνει η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της Πανελλαδικής καμπάνιας για την απόκρουση του συμφώνου του ευρώ και την ανατροπή του μνημονίου και της πολιτικής της κυβέρνησης, με θέμα «Οι μαζικοί αγώνες, οι κοινωνικές αντιστάσεις, η πολιτική απάντηση της Αριστεράς» και ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και τον Δημήτρη Παπαδημούλη.
Επίσης την ίδια ημέρα, ο Μ. Γλέζος θα επισκεφθεί :
Στις 08:30 π.μ. το 49ο Δημοτικό Σχολείο (στην Αγυιά), όπου θα συζητήσει με τους δασκάλους, τους μαθητές και εκπροσώπους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Στις 12:00 το μεσημέρι το Νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με εκπροσώπους των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr