ΣΙΝΕΜΑ

/

Η “Cruella” της Ντίσνει με την Έμα Στόουν έκανε την 1η χολιγουντιανή δια ζώσης επίσημη πρεμιέρα

Κοινοποίηση
Tweet

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής στις 28 Μαΐου 2021 και 3 Ιουνίου έρχεται στην Ελλάδα

Με τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, οι επίσημες πρεμιέρες ταινιών ήταν από τα πρώτα event που έπαψαν να γίνονται, ωστόσο τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται και οι αίθουσες ξανανοίγουν, άρχισαν διστακτικά να γίνονται και πάλι πρεμιέρες. Η 32χρονη ηθοποιός Έμα Στόουν, βραβευμένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου το 2017 για το «La la land», πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική παραγωγή της Ντίσνει «Cruella» που βγαίνει στις 28 Μαΐου 2021 στις Αμερικάνικες αίθουσες ενώ απ’ όσο έχουμε δει στις 3 Ιουνίου 2021 την αναμένουμε και στα Ελληνικά θερινά σινεμά (και στην Πάτρα) σε διανομή της Feelgood.

Η Έμμα Στόουν λοιπόν που υποδύεται τη θρυλική και φιλόδοξη σχεδιάστρια μόδας Estella "Cruella" de Vil που θα βάλει στο στόχαστρο τα σκυλιά της Δαλματίας με τις χαρακτηριστικές μαύρες βούλες, παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα του φιλμ σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie στο σινεμά Ελ Καπιτάν του Λος Άντζελες περιτριγυρισμένη από την Τζέσικα Βέρτσου, τον Πρόεδρο Παραγωγής της Disney, Σον Μπέιλι, τον Διευθυντή και τον Πρόεδρο Περιεχομένου του στούντιο, Άλαν Χορν και Άλαν Μπέργκμαν.

Όπως γράφει και το flix.gr, η «Cruella» είναι η 1η μεγάλη ταινία που έκανε «κανονική», επίσημη, ας πούμε λαμπερή, πρεμιέρα, δια ζώσης. Το κόκκινο χαλί και οι φωτογράφοι ήταν εκεί αν και τα περιοριστικά μέτρα επέβαλλαν μείωση των καλεσμένων που, ωστόσο, παρακολούθησαν την ταινία μέσα στην αίθουσα.

Το καστ εκπροσώπησε η δημοφιλής Έμα Στόουν (η ηθοποιός ως γνωστό συνεργάστηκε και με τον Γιώργο Λάνθιμο στην Οσκαρική "Ευνοούμενη") κι αυτή ήταν κι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η «Cruella» όπως προείπαμε θα βγει και στις δικές μας, θερινές αίθουσες σύντομα ενώ στην Αμερική, όπου περίπου το 65% των αιθουσών ήδη λειτουργούν, θα κάνει την έξοδο της στις 28 Μαΐου που είναι το τριήμερο του Memorial Day, μία παραδοσιακά σημαντική ημερομηνία για το Αμερικανικό box office. Μαζί με την «Cruella» θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ και το «A Quiet Place Part II» με την Έμιλι Μπλαντ, σηματοδοτώντας την 1η φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας όπου δύο φιλόδοξες εμπορικές ταινίες θα βγουν ταυτόχρονα στις αμερικανικές αίθουσες.

Στην «Cruella» που έχει διάρκεια 134 λεπτά εκτός της Emma Stone παίζουν η Emma Thompson και οι Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste και ο Mark Strong.

Την Κρουέλα Ντε Βιλ είχε επιτυχημένα υποδυθεί σε 2 προηγούμενες ταινίες στο «101 Dalmatians» του 1996 και στο «102 Dalmatians» του 2000 η Γκλεν Κλόουζ.

Oι φωτογραφίες από την πρεμιέρα είναι Getty και προέρχονται από την ανάρτηση του flix.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture