ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα Γιάννενα διακομίζονται δύο έγκυες με κορωνοϊό, από το Αγρίνιο

Κοινοποίηση
Tweet

Στους 47 ανέρχονται αυτή τη στιγμή οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Στους 47 ανέρχονται αυτή τη στιγμή οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αγρινίου και μεταξύ τους συμπεριλαμβάνονται και δύο εγκυμονούσες.

Οι δύο γυναίκες διάγουν τον έκτο μήνα και την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους αντίστοιχα. Η συνεχής πίεση που ασκείται στο Νοσοκομείο, με τις αθρόες εισαγωγές νέες κρουσμάτων κατέστησαν επιτακτική ανάγκη τη μεταφορά τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις εγκύων που έφεραν στον κόσμο νεογνά όντας θετικές στον κορωνοϊό, ενώ διαθέτει και εξειδικευμένο προσωπικό.

πηγή: agriniopress.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις