ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών οι αιτήσεις για το Εrasmus+ για το έτος 2021-2022

Κοινοποίηση
Tweet

Η προκήρυξη απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου από όλους τους κύκλους σπουδών, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψήφιους διδάκτορες

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη θέσεων της δράσης Erasmus+ για πρακτική άσκηση φοιτητών από όλους τους κύκλους σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Ειδικότερα η προκήρυξη απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλους τους κύκλους σπουδών (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψηφίους διδάκτορες). Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιείται σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), σε Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν καθώς και σε συνεργαζόμενες χώρες εκτός ΕΕ. Επίσης διευκρινίζεται ότι η πρακτική άσκηση  θα έχει χρονική διάρκεια από 2 έως 3 μήνες και στοχεύει στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει από τις 24/3/2021 και η ηλεκτρονική υποβολή τους θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα 24/05/2021 (ώρα Ελλάδας 23:59), στη διεύθυνση erasmusplus.upatras.gr/Secure/Login.php?StudentType=Placement&Pl.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.upatras.gr/el/node/10056.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις