Ζήλια είναι η αιτία...
Για την ακρίβεια... Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ όπως είναι τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών που ενσάρκωσαν το ζευγάρι στις "Χίλιες και μία νύχτες" και που έγιναν ζευγάρι και στη ζωή.
Για το γεγονός αυτό, το ότι έγιναν ζευγάρι και στη ζωή δηλαδή, γράφτηκαν χιλιάδες δημοσιεύματα και έγιναν δεκάδες αφιερώματα και ρεπορτάζ τόσο στην Τουρκία, όσο και στις χώρες που προβλήθηκε η σειρά "Χίλιες και μία νύχτες". Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα.
Κι αν στη μικρή οθόνη ο έρωτάς τους είχε happy end, στη ζωή οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό.
Αιτία; Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αρχικά ο Χαλίτ "πειράχτηκε" από μια ερωτική σκηνή της συζύγου του, στη σειρά που παίζει τώρα.
Μάλιστα, ο Χαλίτ φέρεται να την ... "πλήρωσε" με το ίδιο νόμισμα, με ένα καυτό φιλί δηλαδή με τη συμπρωταγωνίστριά του.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr