Η ανακοίνωση του Κώστα Μάρκου και της Σίας Αναγνωστοπούλου
Σε ανακοίνωσή τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωτοπούλου και Κώστας Μάρκου αναφέρουν: "Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών για την ανακοινωθείσα θέση του στη διεθνή κατάταξη των Πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο. Στην τελευταία έκδοση της παγκόσμιας λίστας ταξινόμησης «Webometrics» του Ισπανικού Εθνικού Κέντρου Ερευνών CSIC (Ιανουάριος 2021) το Πανεπιστήμιό μας κατατάσσεται στην 533η θέση, ανάμεσα σε περισσότερα από 12.000 συνολικά ιδρύματα παγκοσμίως, και στην 4η θέση ανάμεσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας που αξιολογήθηκαν τη συγκεκριμένη περίοδο.
Σε μια περίοδο που το Δημόσιο Πανεπιστήμιο βάλλεται από τους υπέρμαχους της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η είδηση αυτή αποτελεί την πιο τρανταχτή διάψευση των συκοφαντών και η αυτονόητη διάψευση των απόψεων περί Πανεπιστημίων «άντρων ανομίας». Ταυτόχρονα, 3 ακόμα Πανεπιστήμια το ΕΚΠΑ, το ΑΠΘ και το ΕΜΠ, κατέλαβαν θέση κάτω από το νούμερο 500. Τα 3 αυτά Πανεπιστήμια και των Πατρών είναι αυτά που η κ. Κεραμέως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να αποκτήσουν Πανεπιστημιακή Αστυνομία για να επανέλθουν στη κανονικότητα!
Το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και κάθε εργαζόμενος σε αυτό έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr