ΑΓΟΡΑ

/

«Πατρινόραμα»: Περνάει σε πανελλαδική διανομή μέσω του Πρακτορείου Τύπου «Άργος»

Κοινοποίηση
Tweet

Θα διατηρήσει την δωρεάν διανομή 15.000 τευχών στην Πάτρα και την Αχαΐα

Το πρώτο περιφερειακό έντυπο που θα περάσει σε πανελλαδικό δίκτυο διανομής, πρόκειται να γίνει σύντομα το «Πατρινόραμα»!

Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, από το προσεχές τεύχος του μηνός Μαρτίου, θα ενταχθεί στο δίκτυο διανομής του Πρακτορείου Τύπου «Άργος» και θα πωλείται σε ολόκληρη τη χώρα σε περίπτερα και Κέντρα Τύπου. Παράλληλα όμως, θα διατηρήσει την δωρεάν διανομή 15.000 τευχών στην Πάτρα και την Αχαΐα!

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που σηματοδοτεί την είσοδο του περιοδικού «Πατρινόραμα» σε μία νέα εκδοτική  διάσταση και όπως είναι αυτονόητο, περιαυγάζει τιμή για ολόκληρο τον επαρχιακό Τύπο.

Ο διευθυντής του περιοδικού, δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η εντυπωσιακή πανελλαδική απήχηση που έλαβε το «Πατρινόραμα» με το πρώτο κιόλας τεύχος της επανακυκλοφορίας του, αλλά και η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το αναγνωστικό κοινό, πιστοποιεί τη μεγάλη δύναμη που κρύβει ο Επαρχιακός Τύπος, αλλά και τις αναξιοποίητες μέχρι σήμερα δυνατότητες που διαθέτει.

Το «Πατρινόραμα» με την διανομή του μέσω του Πρακτορείου Τύπου “Άργος”, θα περάσει σε μία νέα εποχή πανελλαδικής κυκλοφορίας, διατηρώντας όμως παράλληλα τα τοπικά χαρακτηριστικά του και συνεχίζοντας να αναδεικνύει τους γηγενείς δημιουργούς, καλλιτέχνες, επιστήμονες και το τοπικό πολιτικό δυναμικό, αλλά και να ζωντανεύει την ιστορία και τις καταβολές της Πάτρας.

Όπως είναι αυτονόητο, το «Πατρινόραμα» καθίσταται ένας βατήρας εξωστρέφειας για την Πάτρα και την περιοχή μας και ένας τηλαυγής φάρος της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας.»

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά