SPOTLIGHT

/

Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Για πρώτη φορά γονείς

Κοινοποίηση
Tweet

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο γιος τους γεννήθηκε πριν από ένα μήνα

πορεί να έχει υποδυθεί εκκεντρικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ρόλος της πατρότητας είναι κάτι τελείως διαφορετικό για αυτόν. Ο διάσημος ηθοποιός Joaquin Phoenix και η αγαπημένη του σύντροφος και επίσης ηθοποιός Rooney Mara έγιναν για πρώτη φορά γονείς. 
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και τον σκηνοθέτη Victor Kossakovsky, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης 2020,  σε μια συνάντηση με το κοινό μετά την προβολή του Gunda, στο οποίο ο Joaquin είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Ο Victor Kossakovsky αποκάλυψε όμως και το όνομα που αποφάσισε να χαρίσει το ζευγάρι στο παιδί του και δεν είναι άλλο από το “River”, το οποίο ο Joaquin και η Rooney επέλεξαν προς τιμήν του μεγαλύτερου αδερφού του ηθοποιού, που πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει επίσημα τον ερχομό του παιδιού του, όπως επίσης δεν είχαν ποτέ επιβεβαιώσει και την εγκυμοσύνη της Rooney.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight