SPOTLIGHT

/

Ο βιασμός στην ταράτσα όταν ήταν 20 ετών στη νέα αυτοβιογραφική ταινία της Μαντόνα

Κοινοποίηση
Tweet

Πολυαναμενόμενη παραγωγή

Για όλους αυτούς που περιμένουν με αγωνία την αυτοβιογραφική ταινία της Μαντόνα, η ίδια απαντά: «Η ζωή μου ήταν ξέφρενη» και τους προσκαλεί να προετοιμαστούν για ένα «απίστευτο ταξίδι».

Μετά την περιοδεία της «Madame X tour», που είχε πάμπολλες ακυρώσεις λόγω προβλημάτων υγείας, η «βασίλισσα της ποπ», στα 62 της, αποφάσισε ότι ήρθε ο καιρός να γράψει ένα σενάριο με θέμα τη ζωή της.

Αλλωστε ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα από αυτήν... γι' αυτήν;

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα γεγονότα της ζωή της που τη στιγμάτισαν με αποκορύφωμα τον βιασμό της σε ταράτσα υπό την απειλή μαχαιριού όταν ήταν 20 ετών.

Η ίδια έχει μιλήσει για την τραυματική αυτή εμπειρία και στο παρελθόν λέγοντας:

«Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη ήμουν έφηβη. Ήταν το 1979 και η Νέα Υόρκη ήταν πολύ τρομακτικό μέρος. Και την πρώτη χρονιά, με την απειλή όπλου με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου, και μπήκαν στο διαμέρισμα μου και με έκλεψαν τόσες πολλές φορές που σταμάτησα πια να κλειδώνω».

Η βασίλισσα της ποπ τόνισε επίσης ότο στην ταινία θα υπάρχουν αναφορές και στη σχέση με την οικογένειά της και ειδικά την αδερφή της, στη θύελλα που προκάλεσε στη ζωή της η τεράστια επιτυχία της «Like a Prayer», που ξεσήκωσε τους θρησκόληπτους της εποχής και έκανε την Pepsi να «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε μαζί της, αλλά και στα δύσκολα γυρίσματα της ταινίας «Εβίτα», εξαιτίας της αντιπάθειας που έτρεφε γι' αυτήν ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ.

Εγινε μάλιστα και πιο συγκεκριμένη, λέγοντας: «Ο Άντριου δεν ήταν καλός μαζί μου. Δεν νομίζω ότι με ήθελε στην ταινία. Κάθε μέρα πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγαινα στη δουλειά, πιστεύοντας ότι είναι η τελευταία ημέρα που δουλεύω και ότι θα απολυθώ. Ευτυχώς με ήθελε ο σκηνοθέτης, ο Αλαν Πάρκερ».

 

 

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight