ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η 3η τοιχογραφία του Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Στην οδό Μολάων

Η τρίτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στην οδό Μολάων 5 στην Πάτρα από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, JAY KAES.

Ο JAY KAES ταξιδεύει από το Λονδίνο του Η.Β., όπου ζει και εργάζεται, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Οι χαρακτηριστικές τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, γεμάτες σύγχρονες αναφορές και νοήματα, δίνουν χαρακτήρα και χρώμα στο αστικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Ο JAY KAES ερευνά και αναπτύσσει διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής και, σαν λάτρης της συνεργατικής δημιουργίας, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους street artist της γενιάς του, ενώ έχει αφήσει το χρωματικό στίγμα του και σε εταιρίες κολοσσούς, όπως οι American Express, Marvel Studios,  Warner Bros, BBC, Sony και Goose Island.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι η ικανότητα της τέχνης να ενδυναμώνει, να παρακινεί τους ανθρώπους και να αλλάζει τρόπους σκέψεις ανοίγοντας συζήτηση ή δημιουργώντας συναισθήματα.»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture