ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Σύσκεψη Ιατρικού Συλλόγου Πατρών με ξενοδόχους

Κοινοποίηση
Tweet

Με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Αχαΐας,

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Αχαΐας, σχετικά με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρόληψης του COVID-19, στα ξενοδοχεία και καταλύματα της περιοχής. Παρόντες στη σύσκεψη από το ΔΣ του ΙΣΠ ήταν η Πρόεδρος, κ. Μαστοράκου Άννα, ο Γραμματέας,  κ. Πατριαρχέας Γεώργιος και ο κ. Καρατζάς Νικόλαος (μέλος). Από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Αχαίας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, Διαμαντόπουλος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος Κανελλής Χρήστος και ο Διαμαντόπουλος Βασίλειος (μέλος). 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωησ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, "κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναλύθηκε διεξοδικά το νομικό, τεχνικό και θεσμικό πλαίσιο της συνεργασίας των ιατρών στις ξενοδοχειακές μονάδες, τα υγειονομικά μέτρα υποδοχής και φιλοξενίας των τουριστών και το επιχειρησιακό πλάνο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος και των συνοδών του. 

Απαραίτητη κρίνεται η εποπτεία του Ιατρικού Συλλόγου στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων από εξειδικευμένους ιατρούς στις ξενοδοχειακές μονάδες, ιδιαίτερα μετά από τα πρόσφατα φαινόμενα αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος. Η τήρηση μητρώου συνεργαζόμενων ιατρών με τις ξενοδοχειακές μονάδες και η διαρκής επιτήρηση αυτής κρίνεται απαραίτητη, σε στενή συνεργασία πάντα με τον ΕΟΔΥ, την επιτροπή λοιμώξεων και τους συναρμόδιους φορείς. Η διαρκής και στενή συνεργασία του ΙΣΠ με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Αχαΐας είναι κομβικής αξίας για την ασφάλεια του εργαζομένων στις ξενοδοχειακές μονάδες, των τουριστών και γενικότερα της δημόσιας υγείας". 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.