ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοψία για τις κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Πούντας - Καλαβρύτων

Κοινοποίηση
Tweet

Σε μελέτη για τις παρεμβάσεις στο δρόμο προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην  εκπόνηση μελέτης όπου με σαφήνεια θα περιγράφονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος κατολισθήσεων στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ύστερα από εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Το πρωί της Κυριακής ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μαζί με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και τον Προϊστάμενο Πολιτικής ΠροστασίαςΝίκο Αγγελόπουλο προέβησαν σε αυτοψία στο σημείο των κατολισθήσεων.

Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξόπουλος, είναι  χρόνιο καθώς στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνή η εμφάνιση κατολισθήσεων με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και να υπάρχουν κίνδυνοι για τους οδηγούς. Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, με βάση και τις κατευθύνσεις της μελέτης, θα προχωρήσει το συντομότερο σε παρεμβάσεις για την οριστική λύση του προβλήματος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις