ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η πλατεία Γεωργίου θα γεμίσει την Τετάρτη με άδειες καρέκλες- Συμβολική διαμαρτυρία

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 20:00

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06 Μαΐου στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Στη διαφορετική αυτή κινητοποίηση συμμετέχει και ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής της Αχαΐας. Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook #menoumeoloimazi #emptychairs #coronavirus2020

"Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 ,ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού, EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Πρόκειται για μια δράση που έχει λάβει ήδη πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς συμμετέχει όλη η εστίαση της χώρας, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Έβρο και την Κρήτη έως την Κέρκυρα και την Λέρο.
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ;
#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ" αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ.

Οι άδειες καρέκλες θα στηθούν στην πλατεία Γεωργίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις