ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν είμαι ομοφοβικός, ούτε φασίστας

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κριτήριο στη μουσική είναι η "ταμπέλα" που θεωρεί ο κόσμος ότι "κουβαλάω"», είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά». Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με το έθνος, τον χριστιανισμό, αλλά και τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ότι πιστεύει πως σε λίγο καιρό στην Ελλάδα θα απαγορευθεί ο σταυρός.

 

Με αφορμή μια δήλωση που είχε κάνει ο Έλληνας συνθέτης για το πόσο ευτυχισμένος υπήρξε ως παιδί λόγω της σχέσης των γονέων του, είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως ομοφοβικός. Ο ίδιος έδωσε απαντήσεις στη συνέντευξή του.

«Όταν ο Στέλιος Καζαντζίδης, με τον οποίο είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι, μου ζήτησε να του γράψω τραγούδι, δεν γινόταν να αρνηθώ», είπε μεταξύ άλλων, ο Έλληνας συνθέτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κατρίτση

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.