ΘΕΑΤΡΟ

/

Αναστολή των παραστάσεων της "Γκόλφως" από το Άρμα Θέσπιδος λόγω κορωναϊού

Κοινοποίηση
Tweet

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες σύμφωνα με την ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας κινηματογράφων, θεάτρων, κ.α. σε Αχαΐα. Ηλεία και Ζάκυνθο

Το θεατρικό σχήμα του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Άρμα Θέσπιδος, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή λειτουργίας θεάτρων και κινηματογράφων ως μέτρο προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορωναϊού, προχώρησε με τη σειρά του στην αναστολή των προγραμματισμένων παραστάσεων του έργου "Γκόλφω" που έχει ανεβάσει, για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αρχικά η ανακοίνωση αφορούσε στο χρονικό διάστημα μέχρι και την Κυριακή 8/3/2020, ωστόσο μετά τη συνέντευξη Τύπου του Καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοινώθηκε πως τα μέτρα πρόληψης σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο θα συνεχιστούν και για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Κατά συνέπεια θα αναβληθούν όχι μόνο οι παραστάσεις του Άρματος Θέσπιδος αλλά και το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού που θα ξεκινούσε 14 και 15/3 καθώς και η παράσταση – μετάκληση «Τζόρνταν» με τη Μαρία Κορινθίου που θα ερχόταν στις 18/3 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture