ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και ποτών το σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση
Tweet

Διοργανώνεται από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχείρησης Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιου Πατρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. διοργανώνει το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα: «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 18/1 από τις 10 το πρωί έως τις 20:30 & την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 10 το πρωί έως τις 14:00, στον πολυχώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη.

Το Συμπόσιο αυτό πραγματοποιείται με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Συμποσίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ομιλίες και συζητήσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών και εκπροσώπων τοπικών και εθνικών παραγωγικών μονάδων από το κλάδο των τροφίμων, παρουσίαση μελετών και διαδραστικές εκδηλώσεις (γευσιγνωσία, παρουσιάσεις προϊόντων κ.α.). Στο διήμερο του Συμποσίου θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση – δελτίο Τύπου της Συγκλήτου, οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο θα πρέπει να το δηλώσουν στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.eventbrite.com/e/6-tickets-89212191065. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους φοιτητές θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.