SPOTLIGHT

/

Τι θα δούμε απόψε στο "Καφέ της χαράς"! Όλες οι εξελίξεις

Κοινοποίηση
Tweet

Σε αναστάτωση το χωριό

Το τρίτο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" θα προβληθεί απόψε, Παρασκευή. 

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; 

Η Βάλια, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της, που θέλει να την πάρει και να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα, αποφασίζει όχι μόνο να συνεχίσει τις ανακρίσεις αλλά και να φτιάξει το νέο Καφέ της Χαράς! Ο Περίανδρος και η Χαρά, παρ’ ό,τι η σχέση τους είναι σχεδόν εχθρική, συνασπίζονται για να εμποδίσουν τα σχέδια της Βάλιας και να την απομακρύνουν από τον Μάνο. Άλλωστε ο Περίανδρος έχει λογοδώσει τον γιό του με τη νεαρή γιατρό της περιοχής.

Το Καφέ της Χαράς - Υπόθεση

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) - δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight