ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνοιξε μετά από 23 ημέρες απεργία το κατάστημα του ΟΤΕ της Αγίου Ανδρέου

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Βαρύ το κλίμα στον οργανισμό

Οι πατρινοί είδαν σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, το κατάστημα του ΟΤΕ της Αγ. Ανδρέου και Ερμού και επίσης άλλα καταστήματα του οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή να ανοίγουν και πάλι τα ρολά τους. 

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ όπως ξεκίνησε την απεργία της στα κατα τόπους καταστήματα του οργανισμού ανα τη χώρα, έτσι την έληξε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε μετά από 23 ημέρες γεμάτες ένταση, κατεβασμένα ρολά, πανό και διαμαρτυρίες. Πλέον τα βλέμματα επικεντρώνονται στο κατά πόσο, διοίκηση και εκπρόσωποι των εργαζομένων, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση και να επέλθει συμφωνία για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων του ΟΤΕ.

Κάτι που εκτιμάται πως δεν θα είναι εύκολο αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις έγιναν σε εξαιρετικά τεταμένο κλίμα, με αποκλεισμούς κτιρίων, καταστημάτων ακόμη και περιστατικά παρεμπόδισης υπαλλήλων να προσέλθουν στην εργασία τους, κάτι το οποίο οδήγησε σε μηνύσεις και ακόμη συλλήψεις συνδικαλιστών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις