SPOTLIGHT

/

Ευχάριστα τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Κοινοποίηση
Tweet

Νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ιπποκράτειο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποσωληνώθηκε και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, στο Ιπποκράτειο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, τον γιο του Στέργιο, την -επί χρόνια- στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα του, Ελευθερία Κεφαλά, καθώς επίσης την Σοφία Βόσσου και την κόρη της, Ερασμία.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight