SPOTLIGHT

/

Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη και το "φωνάζει"

Κοινοποίηση
Tweet

Η φωτογραφία στο Instagram

Ένα δώρο προς τους ακολούθους της στο Instagram αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Τούνη, που γιόρτασε τους 400.000 followers στον λογαριασμό της.

Η ίδια αποκάλυψε το νέο της σύντροφο, με τον οποίο πόζαρε μαζί στο κρεβάτι και αποκάλυψε το όνομά του, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους τον τελευταίο καιρό σε συγκεκριμένο στέκι που ανήκει σε αυτόν. Μάλιστα το ζεύγος βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και πλέον συγκατοικούν. 

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight