SPOTLIGHT

/

Καβγάς on air στο μακρινό Βιετνάμ για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Το απόσπασμα της εκπομπής Globetrotters "παίζει" από το πρωί παντού

«Τρελή» δημοσιότητα πήραν τα στιγμιότυπα της εκπομπής του καναλιού Star, “Globetrotters” όπου ο ερμηνευτής & τραγουδοποιός Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγος του Αντελίνα Βαρθακούρη «αρπάχτηκαν» στην κυριολεξία on air στο γύρισμα της εκπομπής που έγινε στο μακρινό και εξωτικό Βιετνάμ.

Η αρχή έγινε όταν ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» και η Αντελίνα του απάντησε με μία δόση ειρωνείας: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ».

«Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα το Θεό εκνευρίζομαι, το παρακάνεις! Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης εκνευρισμένος με την Αντελίνα που προφανώς δεν "χαρίζει κάστανα", να του απαντά επίσης βρίζοντας. Από τα πιο αστεία πάντως στιγμιότυπα του καβγά τους ήταν όταν πλησίασαν το λυκόσκυλο ενός ζευγαριού Βιετναμέζων. Η Αντελίνα είχε προηγουμένως προσπαθήσει να το χαιδέψει και το σκυλί πήγε να την δαγκώσει, όταν λοιπόν ήρθε και ο Χάρης Βαρθακούρης, η Αντελίνα τον παρότρυνε να χαιδέψει κι αυτός το σκύλο κι εκείνος ανύποπτος το έκανε με αποτέλεσμα το λυκόσκυλο όντως να τον δαγκώσει ελαφρά στο χέρι!

Ο καβγάς ήταν έντονος και συνεχίστηκε με τον Χάρη να λέει στη γυναίκα του: «Να έχεις μέτρο, δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία;».

Πάντως κάποιοι σχολίασαν πως όσο αληθινό κι αν ήταν το καβγαδάκι του ζευγαριού, ήταν και στα πλαίσια του να κάνουμε φασαρία & για τη τηλεθέαση!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight