ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Απόψε στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου, η όπερα "Τουραντό" live από την Μετροπόλιταν

Κοινοποίηση
Tweet

Τις μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης επιμελείται στην Πάτρα η Κινηματογραφική Λέσχη με τον όμιλο Αντένα

Αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στις 19:55 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέσω του προγράμματος “THE MET: LIVE IN HD”, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, την πρεμιέρα της Μετροπόλιταν για τη νέα περίοδο 2019-2020 με την επική υπερπαραγωγή «Τουραντό» του Giacomo Puccini.

Το πρόγραμμα “The Met: Live in HD” μεταδίδεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις-παραγωγές της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών κλπ επισκεφθείτε το www.metingreece.com , αλλά και την σελίδα στο Facebook @metingreece.

Στην Πάτρα τις μεταδόσεις επιμελείται η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντένα και το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για τις 5 ζωντανές μεταδόσεις της Πάτρας μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στο site της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας www.cinelesxipatras.gr

Διεύθυνση ορχήστρας: Yannick Nézet-Séguin

Σκηνοθεσία: Franco Zeffirelli

Σκηνικά: Franco Zeffirelli

Κοστούμια: Anna Anni και Dada Saligeri

Φωτισμοί: Gil Wechsler

Χορογραφίες: Chiang Ching

Διανομή: Christine Goerke (Τουραντό), Eleonora Buratto (Λιού), Roberto Aronica (Καλάφ), Jame Morris (Τιμούρ).

Διάρκεια: 3 ώρες (μεταδίδεται με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους).

Ο Μουσικός Διευθυντής της Met Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την επική παραγωγή του εμβληματικού Franco Zeffirelli του 1987. Πρωταγωνιστεί η Christine Goerke στον ομώνυμο ρόλο της παγερής Κινέζας πριγκίπισσας Τουραντό, που έχει απορρίψει όλους τους άνδρες. Ο Roberto Aronica ερμηνεύει τον Καλάφ, τον ερωτευμένο νέο που διακινδυνεύει την ζωή του για να κερδίσει το χέρι της πριγκίπισσας και τραγουδά την περίφημη άρια “Nessun dorma.” Η Eleonora Buratto είναι η μικρή σκλάβα Λιού και ο James Morris ο χαμένος πατέρας του Καλάφ, ο Τιμούρ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture