SPOTLIGHT

/

Κορυφαίο trend οι "Άγριες μέλισσες"! "Σάρωσε" σε τηλεθέαση

Κοινοποίηση
Tweet

Μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές της φετινής σεζόν

Τις προσδοκίες του τηλεοπτικού κοινού δικαίωσε, όπως φαίνεται από τα σχόλια που κατέκλεισαν τα social media, η σειρά «Άγριες μέλισσες» που έκανε πρεμιέρα στο Ant1 το βράδυ της Κυριακής.

Πρόκειται για μία από τις πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές για τη φετινή σεζόν και το γεγονός ότι κορυφαίο trend στην διάρκεια προβολής του πρώτου επεισοδίου ήταν το hashtag #AgriesMelisses με πολλά tweets για το περιεχόμενο, τις ερμηνείες αλλά και τις όποιες ενστάσεις που αφορούσαν κυρίως τεχνικά θέματα, το επιβεβαιώνει.

Σε γενικές γραμμές η Μαρία Κίτσου και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου κέρδισαν τις εντυπώσεις και συγκέντρωσαν πολλά σχόλια θαυμασμού. Ακολούθησαν οι Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία ήταν η αγαπημένη του ανδρικού κοινού.

Στο cast της σειράς συμμετέχουν και δύο πατρινοί ηθοποιοί, η Έλλη Τρίγγου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. 

 

Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στις 22.45 και η σειρά θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, Δευτέρα ως Πέμπτη αυτή την ώρα.

Η μάχη της τηλεθέασης

Οι τηλεθεατές επιβράβευαν το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» με ποσοστό 28% στο δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτο έσπασε το φράγμα του 30%. 

Αν και υπήρξε έντονος ανταγωνισμός στη ζώνη του prime time καθώς εκείνη την ώρα ο ΣΚΑΪ πρόβαλε το «Voice», η σειρά άντεξε, πήρε την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση το talent show με απόσταση τριών μονάδων η οποία, την ώρα της ταυτόχρονης προβολής τους, ξεπέρασε κατά πολύ αυτή τη διαφορά. 

Χαρακτηριστικά όταν οι «Άγριες Μέλισσες» έσπαγαν το κοντέρ με 31% το «Voice» περιοριζόταν σε 16%. Η μάχη αναμένεται να γιγαντωθεί απόψε καθώς στον ανταγωνισμό στη βραδινή ζώνη θα μπουν τα τρία μεγάλα θηρία των καναλιών: GNTM (STAR), Λόγω Τιμής (ΣΚΑΪ) και Άγριες Μέλισσες (ΑΝΤ1).

To story της σειράς

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958.

Τρεις αδερφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω. Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιος τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

 Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί όταν επιστρέφει στο χωριό ο Λάμπρος. Ο μοναδικός έρωτάς της. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δασκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεοδοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight