ΒΙΒΛΙΟ

/

«Μια Μέρα στη Μεγαλόχαρη», ένα παιδικό βιβλίο για το ιερό προσκύνημα στην Τήνο

Κοινοποίηση
Tweet

Από την συγγραφέα Αδαμαντία Αλατάρη

Πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος και η μεγάλη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου και όπως είδαμε στην βιτρίνα του καταστήματος Ο Σωτήρ στην Πάτρα, ένα ωραίο παιδικό βιβλίο για την Παναγία της Τήνου από την συγγραφέα Αδαμαντία Αλατάρη παρουσιάζει το πιο γνωστό ίσως ιερό προσκύνημα της Παναγίας στη χώρα μας μαζί και με την Παναγία την Εκατονταπυλιανή στην Πάρο, την Μεγαλόχαρη στην Τήνο που πανηγυρίζει στις 15 Αυγούστου.

Τίτλος του βιβλίου, «Μια Μέρα στη Μεγαλόχαρη».

Όλοι θέλουν να Σε κάνουν δικιά τους μάνα. Κι Εσύ τους χαρίζεσαι ανεπιφύλακτα. Τους ακούς κρυφά και τους φανερώνεσαι. Τους συμμερίζεσαι και τους καλοδέχεσαι όλους στο μεγάλο Σου σπίτι. Θέλουν να Σ' αγγίξουν, να Σε νιώσουν, να τους νιώσεις, κι Εσύ τους στέλνεις τη δροσιά της Χάρης Σου, τους σκουπίζεις το δάκρυ του πόνου τους, τους χαϊδεύεις στοργικά μ' εκείνη τη στοργή που μόνο Εσύ ξέρεις να δίνεις Μάνα μου, δικιά μου, δικιά σου, δικιά τους, δικιά μας Μάνα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΣΑΙΤΗΣ και περιλαμβάνει και εικονογράφηση καθώς και cd.

Η συγγραφέας Αδαμαντία Αλατάρη έχει γράψει κι άλλα αντίστοιχα βιβλία και αναγνώσματα όπως «Τα βήματα μου στους Αγίους Τόπους», «Πασχαλινή χαρά», «Η γιαγιά μου…η Μικρά Ασία», κ.α.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture