Δύσκολο εκτός έδρας ματς για Ερμή
Μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει το απόγευμα (19.00) του Σάββατου για την ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία θα αντιμετωπίσει την Κερατέα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.
Ο λίμπερο του Ερμη Πατρών, Βασίλης Αναστασόπουλος, δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Κερατέα είναι πολύ δύσκολο, ο αντίπαλος μας έχει παίκτες με έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στόχος μας είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πετύχουμε την 2η συνεχόμενη νίκη μας ώστε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία».
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του Ερμη συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο βοηθητικό του «Δ. Τόφαλος» και ο τεχνικός Σταύρος Σταματόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Ηλία Πατρινό που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr