Ατομικά προπονήθηκαν οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρ. Μπράβο και Μέλμπεργκ
Ευχάριστα ήταν τα νέα της προπόνησης της Τρίτης για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο «Τσινγκούρι» είδε τον Ουρτάδο να γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Ποτουρίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.
Όλα δείχνουν ότι ο «εξολοθρευτής» θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟ, ενώ ελπίδες έχει και ο νεαρός αμυντικός. Κατά τα άλλα, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησαν, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρ. Μπράβο και Μέλμπεργκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, με την προπόνηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 10:30.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr