SPOTLIGHT

/

Το σχόλιο της Ακρίτα για τους "ψυχικά νοσούντες" της υφυπουργού Εργασίας

Κοινοποίηση
Tweet

Τι έγραψε στο facebook

Με ένα σχόλιο στο facebook, η Έλενα Ακρίτα αντέδρασε σε παλιότερες δηλώσεις της νέας Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία μιλά για «ψυχική νόσο» όσων «αγιοποιούν τον αντιδικτατορικό αγώνα». Το απόσπασμα της τοποθέτησης της κυρίας Μιχαηλίδου, προέρχεται από την παρουσίαση του βιβλίου των Σταύρου Τσακυράκη και Απόστολο Δοξιάδη, «Από που κι ως που όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;», που είχε γίνει στις 29 Μαρτίου του 2018 στην Αθήνα.

«Πάρτε θέση, κύριε Πρωθυπουργέ. «Ποιοι; Αυτοί που είναι ψυχικά νοσούντες; Η έκβαση αυτή της συλλογικής μνήμης φοβάμαι ότι φανερώνει μία συλλογική ψυχική νόσο, παρά μία μεμονωμένη» ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, υφυπουργός Εργασίας για τους αγωνιστές της δικτατορίας. Στις φωτογραφίες μερικοί από τους «ψυχικά νοσούντες» που βασανίστηκαν ή δολοφονήθηκαν από την χούντα.

Αλέκος Παναγούλης. Νικηφόρος Μανδηλαράς. Ανδρέας - χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα -Λεντάκης. Γιώργης Τσαρουχάς. Σάκης Καράγιωργας. Σπύρος Μουστακλής. Περικλής Κοροβέσης. Κίττυ Αρσένη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight