DECO

/

Τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT αναστάτωσαν το κέντρο της Πάτρας

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή το bazaar εκπτώσεων έως 60% από τη διάσημη ελληνική εταιρία, είχαμε ορθοπεταλιές στους πεζόδρομους

Aκόμα ένα χαρούμενο χάπινινγκ στην καρδιά του εμπορικού και ιστορικού κέντρου από το γνωστό κατάστημα COCO-MAT με τη διεθνή παρουσία: Η ελληνική εταιρία επίπλωσης και εσωτερικής διακόσμησης, που έχει συνδεθεί με τον ιδανικό ύπνο και το ριλάξ οικολογικής συνείδησης, «βγήκε» στο δρόμο με τα ξύλινα ποδήλατά της, πολλά δωράκια και ενημερωτικό υλικό για τον κόσμο. Η … ποδηλατάδα αυτή έγινε με αφορμή το bazaar του καταστήματος στην Πάτρα, με δελεαστικές προσφορές έως 60%,  το διάστημα 1-10 Ιουνίου.  

 

 

Το COCO-MAT της Πάτρας (Μαιζώνος 235) μας καλεί να αξιοποιήσουμε τις εκπτώσεις -πειρασμούς για την ανανέωση του σπιτιού μας το φετινό καλοκαίρι. Αποκτήστε σε μειωμένες τιμές έως 60% τα φημισμένα στρώματα, τα τόσο stylish λευκά είδη, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά.

 

 

 

Θυμίζουμε πως στα COCO-MAT, που πρωτοπορούν στον τομέα τους από το 1989, (σε οικιακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό) θα βρούμε πάρα πολλά προιόντα φτιαγμένα αποκλειστικά από φυσικά υλικά. Η αισθητική είναι πολύ ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη, ένας νεοελληνικός μινιμαλισμός με ήσυχους χρωματικούς τόνους που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Τα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα παπλώματα κατασκευάζονται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα (BIΠΕ Ξάνθης) με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Φυσικά ανακυκλώσιμα υλικά όπως φύκια, μαλλί, βαμβάκι, ξύλο υποστηρίζουν το ευ ζην που δεν προσβάλλει τη φύση.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View