EVENTS

/

Κάννες: O Brad, o Leo και όλο το style του Once Upon a Time

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

«Αναστέναξε» η Croisette και όλα τα supermodels φόρεσαν «τα καλά τους»

Ηταν η στιγμή που όλοι περίμεναν στο φετινό σινε- φεστιβάλ των Καννών: οι super stars του Χόλιγουντ, Mπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο περπάτησαν με τα σκούρα σμόκιν τους στο κόκκινο χαλί της γαλλικής Ριβιέρας, με το κοινό να παραληρεί  και τα φλας να αστράφτουν ακατάπαυστα. Οι άκρως γοητευτικοί αμερικανοί ηθοποιοί συνοδεύονταν από την κούκλα συμπρωταγωνίστριά τους και πρέσβειρα του οίκου Chanel Μάργκο Ρόμπι και βέβαια το διάσημο σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο. Αφορμή η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Once upon a time in Hollywood» που αναβιώνει τη «χρυσή εποχή» του θεάματος στο Λος Αντζελες του 1969 αλλά και τη δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ από τη διαβόητη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον.

Ηδη οι κριτικές είναι εγκωμιαστικές και μιλούν για το πιο «έντονο» φιλμ του Ταραντίνο, με vintage western αισθητική, το οποίο και εντυπωσιάζει όπως είχε συμβεί με το «Pulp Fiction», 25 χρόνια πριν. Στην πρεμιέρα των Καννών το red carpet γέμισε stars και supermodels, ενώ το κοινό μετά την προβολή χειροκροτούσε όρθιο για επτά λεπτά!

Ο 55χρονος Μπραντ Πιτ -αν και έδειχνε την ηλικία του- ήταν ακαταμάχητος και ο 44χρονος ντι Κάπριο έδειχνε πολύ ζεστός με την 28χρονη Μάργκο Ρόμπι, αν και στο κόκκινο χαλί ήταν και το κορίτσι του Καμίλα Μορόνε.  Στα κους κους της εκδήλωσης και οι εκδηλωτικοί έρωτες: ο Ταραντίνο έδειχνε πανευτυχής δίπλα στην όμορφη σύζυγό του, την 35χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο Ντάνιελ Πικ ( η οποία «έσκισε» στο after party με αποκαλυπτικό φόρεμα Versace) ενώ πολύ διαχυτικός ήταν με την αγαπημένη του και ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν.   

Το Chanel outfit της Μάργκο Ρόμπι έγινε γρήγορα είδηση καθώς συνδύαζε ολοκέντητο στράπλες mini dress και πενταλόνι- κολάν γεμάτο παγιέτες. Δείτε όμως όλα όσα φορέθηκαν. Σας έχουμε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

H Mάργκο Ρόμπι με Chanel Couture

Ντακότα Φάνινγκ με Giorgio Armani

Eλ Φάνινγκ με Dior

Κιάρα Φεράνι με Philosophy by Lorenzo Serafini

Καμίλα Μορόνε με Miu Miu

Καρολίνα Κούρκοβα με Etro

Σάρα Σαμπάιο με George Hobeika

Ντούζεν Κρος με Tom Ford

Κλοέ Σεβινί με Miu Miu

Σάσα Λους με Chanel

Μισέλ Ροντρίγκεζ με Rami Kadi

Κοκό Ροσά με Elie Saab

Γουίνι Χάρλοου με Gaultier

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View