ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΣΚΗΣΗ: Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα από τον Άγιο Τρύφωνα ως το Δασύλλιο – ΦΩΤΟ

Μακρυγένη Ελευθερία
elmakrygeni@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

"Διά πυρός" η κωδική ονομασία της άσκησης

Η ετήσια μεγάλη άσκηση πεδίου με την κωδική ονομασία Δια Πυρός 2019 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων , όπως η Ελληνική Αστυνομία, ο Στρατός, το ΕΚΑΒ, εθελοντικές ομάδες, Πολιτική Προστασία κ.α.

«Πρόκειται για την ετήσια άσκηση πεδίου  μεγάλης έκτασης και σκοπός της ήταν η αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας μας» επισημαίνει στο thebest.gr ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Δυτική Ελλάδα, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Το σενάριο προέβλεπε την εκδήλωση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς από την περιοχή του Αγίου Τρύφωνα στα Συχαινά η οποία έφτασε μέχρι τις κεραίες στην περιοχή του Δασυλλίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις