ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Δεν με αφορά το θέμα της μαφίας των φυλακών - Οι κατηγορίες είναι ατεκμηρίωτες"

Κοινοποίηση
Tweet

Θεωρεί ότι η δίωξή του ίσως να έχει πολιτικά χαρακτηριστικά

Ικανοποιημένος από την απόφαση Εισαγγελέα κι Ανακριτή που αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ και περιοριστικούς όρους εμφανίστηκε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος σήμερα το πρωί λίγες ώρες αφού επέστρεψε στο σπίτι του.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος για τη "μαφία των φυλακών"

Μιλώντας στις πρωινές εκπομπές τόσο του ΣΚΑΙ όσο και του ΑΝΤ1, τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του και πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του. «Δεν έχω κανέναν δισταγμό ότι όλο αυτό είναι ατεκμηριωτο. Δεν με αφορά το θέμα της μαφίας των φυλακών. Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου. Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα ότι δεν υπάρχει κάτι» » τόνισε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μάλιστα δεν έκρυψε και την εκτίμησή του πως η υπόθεσή του έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά. «Αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτική χροιά». Μάλιστα, επιτέθηκε στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σημειώνοντας πως δεν προτίθεται να αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει.

Όπως είπε, «η κα Παπακώστα, παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου, ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτό το δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν την αμετάκλητη (απόφαση). Θα επιμείνω, η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη και το αρχικό κείμενο παραμένει με απόλυτη σαφήνεια», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις