ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο Αθανάσιος Βλαχογιάννης

Κοινοποίηση
Tweet

Συμμετέχει στο πολυσυλλεκτικό σχήμα «Πρωτεύουσα ξανά!»

Την υποψηφιότητά με την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο Αθανάσιος Βλαχογιάννης. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να θέσω υποψηφιότητα στο πολυσυλλεκτικό σχήμα «Πρωτεύουσα ξανά!». Ο τόπος μας χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις για να βρει την χαμένη του αίγλη. Το πρόγραμμα της παράταξής μας για την νέα Πάτρα θα συμβάλλει καταλυτικά στην επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν.

Κατοικώ στον Άγιο Βασίλειο εδώ και σαράντα χρόνια με την οικογένεια μου, είμαι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών και παππούς. Είμαι συνταξιούχος μηχανικός εμπορικού ναυτικού.

Για 17 χρόνια υπήρξα σύμβουλος και για 4 χρόνια Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Βασιλείου. Υπήρξα μέλος στον Αθλητικό Σύλλογο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και για 15 χρόνια επίτροπος στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου.

Με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο μας συνδέει μια βαθιά φιλία και αμοιβαία εμπιστοσύνη που προέκυψε από τη συνεργασία μας επί σειρά ετών. Στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου βλέπω τον επόμενο Δήμαρχο, που θα εργαστεί για το κοινό καλό. Και εγώ με τη σειρά μου επιθυμώ να συνδράμω στην πραγματοποίηση του οράματός μας να κάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε «Πρωτεύουσα ξανά!».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις