Τη φάση παρουσίασε το δίδυμο του Τζίμη Πολίτη και της Κατερίνας Τσουκαλά
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έγινε η Φάση Πλατείας «Μάζευε κι αν είν’ και…ΣΠΟΡια», στο πλαίσιο του 54ου Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» με τη συνεργασία της οργανωτικής ομάδας, που είναι ομάδα πληρωμάτων.
Η φάση Πλατείας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν, έγινε αντί της πλατείας Γεωργίου Α΄, που προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός, στο ΠΕΑΚ στο Κουκούλι, έπειτα από την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων από την Διοίκηση του ΠΕΑΚ και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κανελλάκη.
Τα πληρώματα αψήφησαν τον καιρό και το πρωινό Κυριακάτικο ξύπνημα και ντυμένοι καρναβαλικά άρχισαν από νωρίς να καταφτάνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΕΑΚ στο Κουκούλι. Πολλά πληρώματα διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια (παραλλαγές κλασσικών αθλητικών παιχνιδιών) όπως η ιππασία με εμπόδια, το Gianttennis, άρση βαρών, basket και baseball. Κάθε πλήρωμα συμμετείχε με 2-4 μέλη του σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες της Ομάδας Κ. Θ. ενώ τα παιχνίδια δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις αντοχής και δύναμης παρά μόνο τεχνικής. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει, εμψύχωνε τους παίκτες των ομάδων ενώ για ακόμα μια φορά με κινητά και φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν τις στιγμές γέλιου που προσέφεραν τα πληρώματα.
Αθλοπαιδιές και Πατρινό Καρναβάλι - ΦΩΤΟ από τη σημερινή φάση του Κρυμμένου Θησαυρού
Τη φάση παρουσίασε το δίδυμο του Τζίμη Πολίτη και της Κατερίνας Τσουκαλά.
Η βαθμολογία για τη συμμετοχή των καρναβαλικών πληρωμάτων στις φάσεις του Σαββάτου 23/2 «Η αρπαγή του αυλητή» και της Κυριακής 24/2 «Μάζευε κι ας είν’ και..ΣΠΟΡια» θα ανακοινωθεί από την Ομάδα Κρυμμένου Θησαυρού. Επόμενη φάση του 54ου Κ. Θ. την 1η Μαρτίου με τα Ραδιοφωνικά Θέματα, στις 16:00 από την ΕΡΑ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr