ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κηδεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης ο γιατρός Κωνσταντίνος Κεφαλόπουλος

Κοινοποίηση
Tweet

Πολλοί συνάδελφοι του γιατροί και προσωπικό από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας παρέστησαν στην κηδεία του

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018 στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών ο συμπολίτης ιατρός Κωνσταντίνος Ηλ. Κεφαλόπουλος που έφυγε από τη ζωή στα 64 του χρόνια.

Ο εκλιπών που έχαιρε της εκτιμήσεως των συναδέλφων του ιατρών και του κόσμου αφήνει πίσω του, την αγαπημένη του σύζυγο Μύρτα και την κόρη του Ζηνοβία.

Η είδηση του θανάτου του γιατρού – αναισθησιολόγου Κώστα Ηλ. Κεφαλόπουλου που έσβησε προδομένος από την καρδιά του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ανάμεσα στους συναδέλφους του και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου υπηρετούσε μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2015.

Είχε σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε κάνει ειδικότητα αναισθησιολογίας στο ΠΓΝΠ και στη συνέχεια υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και στο ΙΚΑ Πάτρας, από το οποίο παραιτήθηκε λόγω του διορισμού του. Επί σειρά ετών θήτευσε ως αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας», εργαζόμενος κυρίως στο κτίριο του 401, από το οποίο συνταξιοδοτήθηκε το 2015.

Στην κηδεία παρέστησαν πολλοί συνάδελφοι του γιατροί που τον αποχαιρέτισαν συγκινημένοι και δακρυσμένοι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις