ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο "Ινδιάνος" της Πάτρας-Θλίψη για το θάνατο του Νίκου Πιτσινή

Κοινοποίηση
Tweet

Σήμερα η κηδεία του

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Νίκου Πιτσινή που διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην οδό Ερμού. Ο 59χρονος γνωστός στην τοπική κοινωνία ως «Ινδιάνος» αντιμετώπιζε πρόβλημα υγειας τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα νοσηλευόταν για 32 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Η σελίδα που διατηρούσε στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του που μόλις έμαθαν τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έσπευσαν να εκδηλώσουν τη θλίψη τους.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Ζαρουχλεϊκων . Η ταφή θα γίνει στο Α’ δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις