SPOTLIGHT

/

Τα μπάρ... ύπνου είναι η νέα τάση- Πού υπάρχουν και πόσο κοστίζει μία επίσκεψη! ΒΙΝΤΕΟ

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Η εμπειρία στο "Pop & Rest"

Φαίνεται πως οι ιδέες για κέρδος δε θα σταματήσουν ποτέ να φέρνουν νέες και διαφορετικές «τάσεις» που ταιριάζουν κάθε φορά με την εποχή. Για παράδειγμα, μέσα στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε… ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να πάρει ένα μεσημεριανό υπνάκο;

Στο εξωτερικό είναι συχνό φαινόμενο ανθρώπων να παίρνει κάποιος έναν υπνάκο στο πάρκο μια ηλιόλουστη μέρα ή ακόμη και για λίγα λεπτά στην καρέκλα του γραφείου τους.

 

 

 

 

Τώρα όμως υπάρχει κάποιος που σκέφτηκε πως θα μπορούσε κανείς να πληρώνει προκειμένου να κοιμάται για λίγο στη μέση της ημέρας., λίγο πριν επιστρέψει στις απαιτητικές ασχολίες τους.

 

Ο λόγος για τον νεαρό Mauricio Villamizar, συνιδρυτή των μπαρ ύπνου "Pop&Rest", που έχουν γίνει το απολύτο trend αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο.

«Ο ύπνος είναι ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης μας και της καλής μας υγείας. Προτιμώ, λοιπόν, να δίνω τα λεφτά μου σε μία τέτοια υπηρεσία, παρά να πιω έναν ακόμη καφέ ή να αγοράσω κάτι να φάω για να δώσω στο σώμα μου την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει όρθιο μέσα στην ημέρα», λέει μία τακτική πελάτισσα του μπαρ.

Πόσο κοστίζει, όμως, αυτή η υπηρεσία σιέστας; Στα απολύτως βολικά δωμάτια, τα διαποτισμένα με νότες λεβάντας για χαλάρωση, με τα μαλακά, καθαρά κλινοσκεπάσματα και τις μάσκες ύπνου, 23 δολάρια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight