ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Αχαΐας ευχαριστεί τον Θ. Πισιμίση

Κοινοποίηση
Tweet

Για την αγορά ελαφρού τύπου αμαξιδίων και την πρόσληψη Φυσιοθεραπευτή

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών Παράρτημα Αχαΐας «αισθάνεται τnν ανάγκη να ευχαριστήσει το Διοικητή του Π.Γ.Ν.Π Θεόδωρο Πισιμίση για την άμεση επίλυση μέρους των αιτημάτων του.»

Όπως ήταν η πρόσληψη επιμελητή Β΄ Φυσιατρικής, η αγορά ελαφρού τύπου αμαξιδίων η πρόσληψη Φυσιοθεραπευτή κλπ που έθεσε ο Σύλλογος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 μαρτίου με θέμα την βελτίωση της λειτουργίας της Κλινικής Αποκατάστασης του Π.Γ.Ν.Π.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Κλινική Αποκατάστασης παρουσία του Διευθυντή της Κλινική καθηγητή κ Η. Παναγιοτώπουλου, του κ. Π. Νικολόπουλου και Δ. Κωστακιώτη Διοικητή και Υποδιοικητή της έκτης Υ.Π.Ε καθώς και του Α. Χαροκόπου που εκπροσώπησε την ΕΣ.Α.Μ.Ε.Α.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις