ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απέκλεισαν τον δρόμο που σκοτώθηκε ο 21χρονος Χρ. Νταβλούρος

Κοινοποίηση
Tweet

Ανήρτησαν πανό και συγκέντρωσαν υπογραφές

12:18 Ολοκληρώθηκε η πορεία στην οδό Αριστοτέλους της Πάτρας, τον δρόμο όπου σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα ο 21χρονος Χρήστος Νταβλούρος. Η οδός δόθηκε και πάλι κανονικά στην κυκλοφορία.

 

11:57 Έκλεισαν πριν από λίγο το δρόμο λίγο μετά το κόμβο του "Καρφούρ" οι συγκεντρωμένοι. Ο αποκλεισμός είναι συμβολικός και θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Στην συνέχεια θα κάνουν πορεία επί της οδού Αριστοτέλους μέχρι το σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στην περιοχή.

 

 

11:50 Οι συγκεντρωμένοι έχουν αναρτήσει σχετικό πανό στο οποίο αναφέρουν τα εξής: «Οι φορείς της περιοχής απαιτούν: Οδός Αριστοτέλους δρόμος ασφαλής με πεζοδρόμια». Επίσης συγκεντρώνουν υπογραφές τις οποίες θα προωθήσουν το επόμενο διάστημα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

11:10 Αυτή την ώρα περίπου 70 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο ύψος του κόμβου "Καρφούρ" και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αστυνομία προκειμένου να κλείσουν συμβολικά για 15 λεπτά τον δρόμο.

 

 

9:00 Σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αριστοτέλους σήμερα Κυριακή, προχωρούν οι κάτοικοι της Περιβόλας μετά και το τελευταίο θανατηφόρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου.

Πάτρα: Νεκρός ο 21χρονος Χρήστος Νταβλούρος σε τροχαίο στην Περιβόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός των κατοίκων είναι να διαμαρτυρηθούν χωρίς να δημιουργήσουν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει γνωστή η επικινδυνότητα του δρόμου και να προχωρήσει άμεσα η ανακατασκευή του.

Αν και δεν έχει οριστεί ώρα για τον συμβολικό αποκλεισμό, το πιθανότερο είναι γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις