SPOTLIGHT

/

Μάνος Παπαγιάννης: "Είμαι το θύμα της ιστορίας, αμύνθηκα" - BINTEO

Κοινοποίηση
Tweet

Μίλησε στη Φαίη Σκορδά

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου δίνει ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλιδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη, ο ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει στάση σιωπής. Αυτό τον είχε συμβουλεύσει η δικηγόρος του και το ακολούθησε κατά γράμμα μέχρι χθες. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά στην Tatiana Live και σήμερα η εκπομπή “Το πρωινό” παρουσιάζει νέα συνέντευξή του.

“Δεν το έκανα, δεν χτύπησα άνθρωπο”, λέει ανάμεσα σε άλλα ο Μάνος Παπαγιάννης μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο.

“Είμαι το θύμα της ιστορίας, αμύνθηκα”, υποστηρίζει ο Μάνος Παπαγιάννης που δίνει για πρώτη φορά τη δική του εκδοχή στην ιστορία του ξυλοδαρμού. Ο ίδιος παραδέχεται ότι υπήρχε ένταση μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει, πετάει» αλλά και από τις δύο πλευρές.

«Δεν θέλω να πάρω θέση γιατί η κυρία Παυλίδου βγήκε στα κανάλια. Κατ’ εμέ λάθος», λέει ο ίδιος αναφερόμενος στο λόγο που εκείνος επέλεξε να μη μιλήσει τόσο καιρό. «Δεν μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε στα κανάλια», συμπληρώνει.

πηγή: tlife.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight