SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός "πάγωσε" στο Κάουνας

Κοινοποίηση
Tweet

Γνώρισε την ήττα με 74-68

Ο Ολυμπιακός «γλίστρησε» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, στο παγωμένο Κάουνας, γνωρίζοντας την ήττα με 74-68 στην 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου από τη Ζαλγκίρις. Ένα σερί 8-0 των Λιθουανών μέσα σε 2 λεπτά (από το 35ο έως το 37ο), με τρίποντα των Ουλανόβας και Πάνγκος, είχαν ως αποτέλεσμα από προπορευόμενος (57-58) να βρεθεί στο -7 (65-58) ο Ολυμπιακός.

Ακολούθησε νέο τρίποντο, αυτή τη φορά από τον Μίτσιτς (68-61) κι ενώ είχαν μεσολαβήσει 3 πόντοι του Στρέλνιεκς. Ο Τόμπσον μείωσε σε 68-64, όμως ο Ααρον Ουάιτ, πέτυχε κρίσιμους πόντους για τους γηπεδούχους, ο Στρέλνιεκς αστόχησε έξω από τα 6.75 στα 5'', έκανε και το φάουλ στον Πάνγκος, ο οποίος διαμόρφωσε με μία βολή το τελικό σκορ.

Με 11 νίκες και 4 ήττες ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο η ομάδα του Πειραιά και πλέον περιμένει να μάθει αν θα είναι στην πρώτη θέση, ανάλογα με το τι θα κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (29/12) απέναντι στην Μπασκόνια στην Ισπανία. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετρά πλέον 10 νίκες, μία λιγότερη από τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 36-38, 48-53, 74-68

ΑΠΕ ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports