SPORTS

/

Τοξοβολία: Πρωταθλητής ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α.) στο Πανελλήνιο κλειστού χώρου

Κοινοποίηση
Tweet

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Ναύπλιο

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε η ομάδα του Α.Σ.Σ.Α. κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα τοξοβολίας Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας  (Ε.Ο.Τ.). Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Ναύπλιο, στο Ολυμπιακό και σύνθετο τόξο Α΄ κατηγορίας A/Γ/Ε/Ν  κλειστού χώρου 18μ.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πολλά σωματεία από όλη την Ελλάδα, καθώς το Πρωτάθλημα τοξοβολίας αποτελεί ανώτερο θεσμό και την κορυφή όλων των αγώνων.

Την πρώτη μέρα ήταν αγώνας κατάταξης αθλητών, ενώ τη δεύτερη μέρα διεξήχθησαν τα μπαράζ, τόσο στις ατομικές συμμετοχές, όσο και στα ομαδικά.

Στον αγώνα Πρωταθλήματος λαμβάνουν μέρος αθλητές μόνο της Α΄ κατηγορίας που έχουν πολύ υψηλό ποσοστό βαθμολογίας. Ο Α.Σ.Σ.Α. συμμετείχε στον αγώνα με αθλητές του στο σύνθετο τόξο ανδρών τους Βαγγέλη Πέττα, Ανδρέα Ζαχαράκη και Χάρη Αγγελόπουλο.

Και οι τρεις προκρίθηκαν την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη στα ομαδικά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, απέκλεισαν στα μπαράζ 8 ομαδικά και κατέκτησαν την πρώτη θέση, κάνοντας ευτυχείς τους ίδιους για τους κόπους τους, αλλά και τον Σύλλογό τους, με προπονητή τον Χρήστο Κουρνούτο.

Ο Α.Σ.Σ.Α. πρωτοστατεί πάντα μέσα στα αθλητικά δρώμενα και, όπως πέρσι ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ στο ομαδικό, έτσι και φέτος βρέθηκε πάλι πρώτος, επιβεβαιώνοντας το κύρος και την ποιότητά του, μέσα σε μια πορεία 15 ετών, με αθλητές του στο βάθρο των επιτυχιών σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Η νικήτρια ομάδα του ΑΣΣΑ στο βάθρο των νικητών με το χρυσό μετάλλιο

Η νικήτρια ομάδα του ΑΣΣΑ στο βάθρο των νικητών με το χρυσό μετάλλιο

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports