ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα θέματα που θα συζητηθούν από την Οικονομική Επιτροπή

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 24 Ιανουαρίου

Στην Αίθουσα της Οικονομικής Επιτροπής (στο κτίριο Λαδόπουλου) την 24η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 συνεδριάζει η Επιτροπή, με τα παρακάτω θέματα:

Έγκριση της παράστασης του πληρεξούσιου Δικηγόρου του Δήμου Πατρέων κ. Φαίδωνα Κουλούρη στον Άρειο Πάγο, όπου θα συζητηθεί η Αίτηση Αναίρεσης του Δήμου κατά των Θεοφάνη Νεζερίτη κ.λ.π. και της 237/2012 απόφασης του Εφετείου Πατρών, την 27η/1/2017 ή σε οπιαδήποτε άλλη ημερομηνία μετά από αναβολή αυτής  (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος, Φ. Κουλούρης – Νομικός Σύμβουλος)

Εξέταση ένστασης και έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Οργανισμού και του Δημοτικού Βρεφοκομείου, του Δήμου Πατρέων (εισηγητής: Π. Μελάς – Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντής)

Έκθεση Δ΄ Τριμήνου έτους 2016 για την εκτέλεση του προυπολογισμού (εισηγητής: Π. Μελάς – Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντής)

 

 

 

Απαλλαγή υπολόγου παγίας προκαταβολής Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου (Μπιρλή) (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος, Ε. Αννίνου – Αρμ. Δ/ντρια)

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις