ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To Καρναβάλι της Πάτρας "πήγε" στη Χιλή!ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Χιλιανό κανάλι πραγματοποίησε γυρίσματα

Περίοπτη θέση στο ντοκιμαντέρ  του Χιλιανού καναλιού 13C έχει το Πατρινό καρναβάλι του 2016. Το πρόγραμμα Carnaval, El Mundo Está De Fiesta, με την διάσημη λατινοαμερικάνα ηθοποιό Juanita Ringeling, καταγράφει τα σημαντικότερα καρναβάλια του πλανήτη, αλλά και την ιστορία κάθε χώρας που επισκέπτεται, τοn πολιτισμό, τις τέχνες, τα έθιμα, τηn καθημερινότητα και τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της. Τον ντοκιματέρ τον Ιούλιο έπαιξε στη Χιλή και στη συνέχεια ξεκίνησε η προβολή του στις κυριότερες ισπανόφωνες χώρες της λατινικής Αμερικής (Μεξικό, Αργεντινή, Κολομβία, Ουρουγουάη, Βολιβία, Ισημερινός, κ.α.)

Στο πρώτο βίντεο, από το 21ο λεπτό και μετ, ά ξεκινά το αφιέρωμα στην Πάτρα και το καρναβάλι της. Πλάνα από την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, με τις κορύνες λόγω έργων, από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, καταστήματα και από διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτραςν κάνουν την εισαγωγή την πόλη ,ενώ ακολουθούν σκηνές από τη νυχτερινή ποδαράτη.

Η σκυτάλη περνά στο Καρναβαλικό Εργαστήρι όπου κατασκευάζονται τα άρματα.Ο Πέτρος Βρυώνης, η Αγνή Στασινού και άλλοι απαθανατίστηκαν επί τω έργω.

Μετά το καρναβαλικό εργαστήρι ,το κανάλι περιηγείται στους κεντρικούς πεζόδρομους της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου,όπου απολαμβάνει καφέ και φαγητό.

Φυσικά δεν  λείπει η επίσκεψη στην οινοβιομηχανία της Achaia Clauss, ενώ επιστρέφοντας στο καρναβαλικό πνεύμα, η παρουσιαστρια μυείται στο μπουρμπούλι και φορά το μαύρο ντόμινο.

 

Στο δεύτερο μέρος υπάρχει αναφορά στην τοπική κουζίνα, όπου το κανάλι επισκέφτηκε τον «Λαβύρινθο", ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια κλήθηκε από τον Νίκο Αντύπα και το πλήρωμα 105 να δει την παρέλαση τουΠατρινού Καρναβαλιού από μια άλλη ματιά...
Πάνω στο άρμα του G105 (το θέμα ήταν "Λειρι..κή σκηνή") και στη βόλτα που εκαναν στην πόλη μετά το τέλος της παρέλασης....το συνεργείο ακολούθησε το άρμα  και τα γυρίσματα έγιναν..... in action!!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις