ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Οικογένεια με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα -Γονείς με ανήλικα παιδιά προσπάθησαν να φύγουν για Ιταλία

Κοινοποίηση
Tweet

Τους αντελήφθησαν οι λιμενικοί

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Μπάρι Ιταλίας, δύο (02) αλλοδαποί, 39 και 30 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν και επέδειξαν για τους ίδιους και για τα ανήλικα τέκνα που συνόδευαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Ανκόνα Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις