Κοντά στο Αίγιο
Στα πλαίσια εργασιών αρχαιολογικής ανασκαφής και εν συνέχεια εργασιών για κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων από την αστυνομια αποφασίστηκε η κατάληψη του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στο ρεύμα πορείας προς Κόρινθο προκειμένου να γίνουν εργασίες αρχαιολογικής ανασκαφής και στη συνέχεια κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, στη χ/θ 72+440 έως 72+600 μήκους 160 μέτρων, με έναρξη εργασιών από 9-1-2017 έως 31-1-2017.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται για κάθε ρεύμα εναλλάξ στο ρεύμα πορείας προς Πάτρα, με την χρήση φορητών φωτεινών σηματοδοτών.
Από τον υπεύθυνο εργολάβο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση δηλαδή θα τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες στην αρχή και το τέλος των εργασιών και εμπόδια για την ημέρα καθώς και φωτεινά σήματα για την νύχτα.
Από Τ.Τ Αιγίου θα ληφθούν ανάλογα μέτρα τροχαίας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr