Στο Open της Ελευσίνας
Η Βασιλική Ηλιοπούλου των Φοινικων Πάτρας, λίγες ήμερες μετά από την επιτυχημένη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία κορασίδων στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Ελευσίνας.
Η αθλήτρια των Φοινίκων μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στους αγώνες του Σεπτεμβρίου άρχισε να βρίσκει το κάλο της εαυτό και να αποδεικνύει οτι δικαίως είναι στο Νο 1 της πανελλήνιας κατάταξης της κατηγορίας κορασίδων. Στο οπεν της Ελευσίνας συμμετείχαν ακόμη από τους Φοινικώνες οι κορασίδες Αθηνά Λιβιεράτου (9η) και Μιχαέλα Ζάκα (14η).
Επίσης οι Αργύρης Βασιλάγκος ( 27ος στους εφήβους) που αγωνίζεται με υποσχετική στον ΦΟΙΝΙΚΑ 2010 και η Μάγδα Ηλιοπούλου ( 9η στις παγκορασίδες) που αγωνίζεται με υποσχετική στην ΕΕΑ ΒΟΧΑΣ.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 4 αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τις κορασίδες των Φοινίκων να είναι πάντα μέσα στις διακρίσεις έχοντας κερδίσει τη 1η θέση στο οπεν του Μετσόβου με την Αθηνά Λιβιεράτου, την 1η της Ελευσίνας με τη Βασιλική Ηλιοπούλου και τη 2η στου Ολυμπιακού με τη Δέσποινα Μυτακίδου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr