Η αμερικανική Vogue δημοσίευσε τη λίστα
Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο χαμαιλέοντας του στυλ, Kate Moss, ονομάστηκε Best Dressed της Δεκαετίας από την αμερικανική Vogue. «Σε κάθε στιγμή η Kate Moss ντύνεται κομψά και cool» δήλωσε η Vogue. «Επιλέξαμε ανθρώπους που σκέφτονται έξω από το κουτί, γυναίκες που μοιάζουν σαν να φορούν αυτό που πραγματικά θέλανε να φορέσουν.
Ολόκληρη η συντακτική ομάδα της Vogue και το προσωπικό μόδας σκέφτηκαν πολύ καλά πριν ολοκληρώσουν τον κατάλογο. Κανείς δεν είχε μεγαλύτερη επιρροή την τελευταία δεκαετία στις γυναίκες όπως η Moss.
Άλλες νικήτριες είναι η Blake Lively, η Marion Cotillard, η Michelle Obama, η Jessica Biel, η Lady Gaga και η Sarah Jessica Parker.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr