ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση - Το αδύναμο άλογο κι ένα μικρό πουλάρι φρόντισε κτηνίατρος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Βελβίτσι Αχαίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βελβίτσι Αχαίας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 42χρονος  ημεδαπός, διότι είχε εγκαταλείψει άλογο, ιδιοκτησίας του, μέσα σε  οικόπεδο στο έδαφος.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Α΄ Α.Τ. Πατρών, μετέβησαν στο σημείο, όπου βρήκαν το ζώο στην ξαπλωμένο στο έδαφος και με αδυναμία να σηκωθεί και κλήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος του χορήγησε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, γνωματεύοντας πιθανό στιγμιαίο χτύπημα στη λαγόνια περιοχή του σε απροσδιόριστο χρόνο και με διαφαινόμενη την εγκατάλειψή του.

Πραγματοποιήθηκε η ασφαλή μεταφορά τόσο του αλόγου, όσο κι ενός μικρού πουλαριού, περίπου πέντε μηνών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις