Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή
Η ηθοποιός Καίτη Φίνου βρέθηκε ως καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή της Ανίτας Πάνια και μίλησε για ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τηςμ την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη. Σε σχέση με τον ηθοποιό ανέφερε:
«Η φιλική μας σχέση με τον Στάθη δεν κράτησε για πολύ μεγάλο διάστημα. Κράτησε, μετά τη δεκαετία του 80, καμιά 15αριά χρόνια. Η μεγάλη μου καψούρα δεν ήταν ο Στάθης, αλλά κάποιος που δεν τον ξέρει κανένας. Ήμασταν ζευγάρι με τον Στάθη πέντε χρόνια. Όταν είσαι μικρός παθιάζεσαι.
Ο Στάθης ήταν καταπληκτικός ηθοποιούς, μου άρεσε να τον βλέπω να παίζει, στα μάτια μου φάνταζε σαν δάσκαλος. Όλα αυτά τα μετέφραζα σαν έρωτας. Έμαθα πολλά πράγματα δίπλα στον Στάθη. Δεν βάζω “χ” ούτε στη σχέση μου με τον Στάθη, ούτε στη δεκαετία. Δεν ξέρω αν τα τήρησε ο Στάθης ή όχι, εμένα με έμαθε πέντε πράγματα. Με έμαθε το “βλέπε, άκου, σώπα” σε αυτόν τον χώρο, εγώ το τήρησα. Με έμαθε να πηγαίνω ιεραρχικά στο θέατρο ειδικά».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr