CULTURE

/

Η διεθνώς ανεγνωρισμένη μέτζο σοπράνο Κατερίνα Ρούσσου μιλά στην τηλεόραση του Αχελώου

Κοινοποίηση
Tweet

Στον Αχιλλέα παπαδιονυσίου

Την διεθνώς καταξιωμένη μετζοσοπράνο Κατερίνα Ρούσσου έχει ως προσκεκλημένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 στις 22.10 μετά το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Η κυρία Ρούσσου μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τις σπουδές της, τους δασκάλους της, γιατί δεν ασχολήθηκε σαν ηλεκτρολόγος μηχανολόγος που τέλειωσε το Μετσόβιο, για το Λυρικό τραγούδι, για τον πρώτο ρόλο που ερμήνευσε, σε ποια μέρη του κόσμου έχει τραγουδήσει, για την συνεργασία της με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, για τον Καβάφη και για την συνεργασία της με τον διάσημο Τενόρο Χοσέ Κούρα.

Ακόμα μιλά για το Α’ Φεστιβάλ Ελληνικής Κλασικής Μουσικής και τα 90 χρόνια του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που έγινε στην Στοκχόλμη, για την συνεργασία της με την διάσημη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον διάσημο μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, αν σήμερα η Ελλάδα και η Ευρώπη παράγουν Πολιτισμό, αν υπάρχει ουσιαστική μουσική παιδεία στα Σχολεία σήμερα, ποια η δύναμη της μουσικής τέχνης, για τα μελλοντικά της σχέδια και άλλα πολλά. Διαδικτυακά η εκπομπή στην διεύθυνση www.acheloostv.gr.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture